Maken

Kennis, kunde en ervaring van Gerrit en Freddy Eikelboom garanderen een perfecte productie. Als het werk erom vraagt, halen we de oude technieken van het werkelijke ambacht uit de kast om de mooiste meubelen te kunnen realiseren: wij beheersen die technieken!

We gebruiken materialen van Hettich, het topmerk in hang- en sluitwerk voor de meubelindustrie. We werken met de bekende plaatmaterialen zoals Thermopal, Duropal en Formica. We gebruiken alleen het beste eiken-, beuken-, berken- en hardhout voor onze houten meubelen.

Met ons uitgebreide machinepark kunnen we elke uitdaging aan. Is in uw ontwerp natuursteen, glas en/of rvs verwerkt? Geen probleem. Wij werken met vaste partners, voor wie het leveren van topkwaliteit net zo vanzelfsprekend is als voor ons.

Kiezen voor Eikelboom Interieurbouw is kiezen voor een zorgeloze productie van hoge kwaliteit. Wij leggen de lat erg hoog, voor onszelf en voor onze partners. Wij hebben behalve die lat namelijk ook een naam hoog te houden. En dat doen we graag.
 
1. Bedenken
We maken iets bijzonders van uw ideeën
2. Ontwerpen
We komen tot verrassende oplossingen
3. Maken
Ons vakmanschap leidt tot de mooiste producten

Foto'sinfo@eikelboominterieurbouw.nl

Kantoor
0341-559400

F. Eikelboom
06-46250865
Facebook
Horsterweg 166
3853 JG
Ermelo
Google Maps
Verstuur bericht