Keukens

 
Keukens:

Vaak krijgen wij de vraag is dat mogelijk een keuken op precies op maat zoals wij dat willen, maar dat zijn toch altijd standaard kastjes, maken jullie dan alleen de deurtjes of plaatsen jullie dan alleen? Nee, wij bouwen een keuken compleet op maat zoals de klant dat wil hebben. Geen standaard kastjes of standaard dieptes of kleuren, alles wordt op maat gemaakt tot aan de werkbladen aan toe en dit alles om voor de klant het perfecte plaatje te creëren.
 
Werkwijze:

Hoe gaat dat dan in zijn werk? Ten eerste hebben wij geen dure showroom, na onze mening is dat ook niet nodig. Dan krijgen we het volgende, ja maar ik wil graag zien wat ik koop. Dat kan wij werken met 3d ontwerpen en hebben een grote collectie kleurstalen, deuren, werkbladenmonsters en veel catalogi. Wij maken een afspraak en komen bij de klant langs, dan gaan we de wensen van de klant doornemen. Hier wordt goed geluisterd naar wat de klant wil en een advies gegeven op het gebied van bladen inbouwapparatuur en inrichting. Ook gebeurt het dat de klant al precies weet wat ze wil of er is al een compleet ontwerp van een architect. Met deze gegevens gaan we vervolgens aan het werk en maken we voor de klant een vrijblijvend 3d ontwerp met alle details zoals besproken. Hierbij ontvangt u ook een vrijblijvende offerte voor de keukenmeubelen, werkbladen, inbouwapparatuur en eventuele bouwkundige werkzaamheden. Zo heeft de klant een eerlijk en transparant beeld van het hele project.
Mochten we tot een samenwerking komen dan wordt in het voortraject alles tot in puntjes uitgewerkt tot het perfecte resultaat op papier staat. Daarna begint het bouwen van de keuken. Dit is voor de klant te volgen op de werkplaats en is altijd welkom om te komen kijken. Ook zullen wij de installatie tekeningen verzorgen en eventueel de aansturing van verschillende partijen. Verder zullen wij er natuurlijk voor zorgen dat de klant zo kort mogelijk zonder keuken zit. Dit alles realiseren we door een strakke planning.
 
Materialen:

Welke materialen gebruiken wij? Wij bouwen de rompen van de keuken voornamelijk uit berken multiplex met HPL dit heeft de eigenschap dat het zeer water bestendig is en kwalitatief zeer hoog is. Deze kasten gaan moeiteloos 20 jaar mee zonder dat ze zwellen of verslijten. Als iets voordeliger alternatief bieden wij de kasten ook aan in vochtwerend spaan is ook goed maar heeft niet de kwaliteit van berken. Verder werken wij met meubelbeslag van Hettich en Kesseböhmer dit zijn de meubelbeslagen uit het topsegment. Onze meubelfronten zijn meestal massief of watervast MDF deze worden altijd gespoten/gebeitst in kleur en met een hoogwaardige tweecomponenten lak afgewerkt. De meeste fronten worden geproduceerd door onze Belgische collega Unidoor, zij zijn al meer dan 40 jaar actief in deze branche en leveren dan ook topkwaliteit en alles op maat aansluitend op onze ontwerpen. Wij gebruiken voor keukens geen folie deuren omdat de ervaring is dat er binnen 10 jaar toch problemen optreden met het loslaten van de, folie hier zetten wij onze naam niet onder. Voor de werkbladen leveren wij natuursteen, composiet, keramiek, dekton deze bladen worden op maat geproduceerd door onze leverancier Jetstone. Ook leveren wij bladen in beton en terrazzo deze worden geproduceerd door Traz terrazo & beton. Ook heeft u de mogelijkheid om bij deze leveranciers u eigen bladkleur te bepalen, u kunt echt zelf uitzoeken welke natuursteenplaat of terrazzo/ betonkleur u wilt dit is ook echt maatwerk! Apparatuur leveren we natuurlijk ook wij kunnen alle merken leveren en daar ook een passend advies in geven.
 
Kosten:

Tot slot. Wat kost dat allemaal wel niet? Tuurlijk een keuken is niet een investering die men dagelijks doet wij zijn hier dan ook van bewust. Toch zult u verrast zijn wat een keuken op maat kost. Arbeid is duur dat weet iedereen maar door ons geavanceerde machinepark waar wij produceren doormiddel van CNC techniek kunnen wij toch een nette prijs neerleggen. Maar waar het bij ons vooral om gaat is een eerlijke prijs voor een eerlijk product voor mensen gemaakt en door mensen gemaakt met passie voor het vak!
 
Enthousiast geworden neem vrijblijvend contact op en maak een afspraak.
 
Freddy Eikelboom
 

Informatie aanvragen


Maak een afspraak met ons.

Vraag informatie aan
Keuken modern particulier Soest.
Keuken modern part...
Keuken ontwerp landelijk
Keuken ontwerp lan...
Keuken ontwerp robuust eiken
Keuken ontwerp rob...
Keuken ontwerp strak
Keuken ontwerp str...
Klassieke handgemaakte keuken
Klassieke handgema...
Klassieke keuken op maat
Klassieke keuken o...
Robuuste landelijke keuken.
Robuuste landelijk...

info@eikelboominterieurbouw.nl

Kantoor
0341-559400

F. Eikelboom
06-46250865
Facebook
Horsterweg 166
3853 JG
Ermelo
Google Maps
Verstuur bericht